Despre noiO companie din Serbia, GRUBIN si-a început activitatea în anul 1930, ca un atelier de ambarcațiuni de mici dimensiuni. În 1980, a început să producă încălțăminte anatomica, care este în prezent activitatea sa de bază. De atunci, acesta a înregistrat o creștere și îmbunătățire continuă a producției. GRUBIN astăzi este un lider în producția de încălțăminte anatomice în această regiune.
 
În programul de producție, GRUBIN are zeci de produse pentru copii, femei și bărbați. Caracteristica principală a tuturor modelelor este patul pantofului in forma anatomica pentru picior. A fost realizat în colaborare cu experții ortopezi și instituții din acest domeniu medical. Form anatomică  a pantofului stabilește piciorul în poziția naturală, oferind o mai bună postură, poziție corectă a coloanei vertebrale și reduce toate eforturile care apar în mersul pe jos în fiecare zi sau de lungă durată.
 
Strategia noastră pe termen lung este îmbunătățirea continua a calității,  implicând inovatii tehnice și tehnologice în producție, precum și răspândirea  activității noastre pe mai multe aspecte legate de sănătatea piciorului uman. În afară de încălțăminte anatomice, GRUBIN oferă o serie de instrumente care ajută, branțuri anatomice și jumătăți de tălpi, tălpi interioare, corectori și repartitoare pentru degetele de la picioare.


Subliniem producția noastră de tălpi interioare speciale individuale de corecție, produse în conformitate cu cele mai recente metoda AMFIT . Prin scanarea compiuterizata 3D, echipa noastra determină forma dorită și adecvată a tălpi interioare. Conform ultimei tehnologii, producem tălpi interioare personalizate pentru fiecare utilizator în parte. Acele tălpi interioare personalizate pot fi făcute, de asemenea, prin luarea amprenta printr-o spumă de memorie specială.

 
Cu excepția Serbiei, încălțămintea GRUBIN este prezenta pe piețele Germania,Muntenegru, Macedonia, Bosnia, Rusia, Slovacia, Grecia, Canada, Australia și Kuweit.


Acum si in Romania.