Livrari si retur


Livrare

 

Transportul este gratuit pentru pentru comenzile plata cu cardul .

Oferta valabilă doar pentru livrările spre locații din România.

Livrarea comenzilor se face numai prin curier rapid - DPD curier.

Durata livrarii: 2-3 zile lucratoare.

Plata la livrare / ramburs: numerar, la primirea coletului; Coletul nu se va deschide înainte de a semna și de a plăti.

Pentru plata rambus,costul transportului pe întreg teritoriul României este de 6 lei.

 

Returnare

 

Potrivit prevederilor legale în vigoare,consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la firma Manage Concept S.R.L(GRUBIN Romania), str. Traian Simu, nr. 3,Timisoara, judet Timis, cod postal 300700, pe propria cheltuială. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.

Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi utilizate, în cutiile originale, ambalate corespunzător cu materiale de protecție ( hârtie, folii, pungi, carton etc. ) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale căror cutii nu sunt protejate corespunzător.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur.

Informatii despre comenzi si retur:

Telefon: 0040722760325

E-mail: office@grubin.ro

Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 15 de zile lucratoare de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 15 de zile lucratoare din momentul preluării produselor returnate.

Pentru comenzile platite cu cardul,suma va fi returnata pe acelasi cont aferent cardului bancar utilizat la tranzactionare,in decurs de maxim 30 zile de la acceptarea returului.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă doriți să returnați un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat.

Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare această taxă nu vă va fi returnată.