Materiale

Talpa pantofului Grubin este produsa din pluta obtinuta din scoarta de stejar Mediteranean. Latexul natural sau guma sunt amestecate cu pluta, in scopul de a face talpa usoara, flexibila si capabila sa absoarba socuri. Talpa este acoperita cu piele de caprioara, in special procesata sa fie moale, comfortabila si capabila de absortie. Tapla este moale, usoara, flexibila si de foarte mare durata. Reduce socul la contactul cu suprafete tari si ofera o miscare naturala si completa a piciorului.PIELE (LEATHER) - Materialul de baza pentru producerea partii superioare a incaltamintei Grubin. Fiind foarte subtire, eleganta si in acelasi timp foarte moale si confortabila. Este vopsita si procesata cu metode speciale care ii pastreaza frumusetea si unicitatea.

PIELE INTOARSA (VELOURS LEATHER) - Piele de caliatate superioara,periata si netezita pe ambele parti.Este foarte moale si comfortabila.

LEATHERETTE - Folie de poliuretan de inalta calitate,capitonata cu pasla. Similar cu pielea, asigură circulația aerului și absoarbe umezeala. Este rezistent la apă, ușor de întreținere, economic și de foarte lungă durată.

CANVAS - Tesatura densa din fibre naturale si sintetice.