Termeni si conditii

1.ELEMENTE DEFINITORII


Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Grubin Romania prin intermediul magazinului virtual www.grubin.ro catre cumparator si pot fi modificate numai cu acordul GRUBIN ROMANIA.

Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Site - reprezinta pagina Internet apartinand Grubin Romania care se afla la adresa www.grubin.ro, prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii privind produsele oferite de catre Grubin Romania.

Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda si care a acceptat termenii si conditiile prezentului site.

Vanzator - societatea comerciala Manage Concept S.R.L(GRUBIN Romania), avand sediul social in Timispara, str. Traian Simu, nr. 3, judet Timis, cod postal 300700, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J35/1189/2004, CIF RO16365534. 

Bunuri - orice produs mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator,cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora.

Contract - o comanda confirmata de catre vanzator.


2. PLATA si FACTURARE


Modalitati de plata:

a) plata cu card bancar prin serviciul de plata Plationline, realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Tipurile de carduri acceptate:Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro.

b) plata la livrare (rambus).

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda.Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca "grubin". Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Livrare - vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

Transport – Ambalare- Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre vanzatorul de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor pe teritoriul Romaniei.


3. FRAUDA


ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.GRUBIN.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.GRUBIN.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DUCE LA INCEPERE DE CERCETARE PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT.


4.DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)


Intregul continut al site-ului www.grubin.ro, incluzand imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea Grubin Romania si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris  Grubin Romania a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: office@grubin.ro


5. LITIGII


Orice litigiu aparut intre cumparatori si societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din raza teritoriala a Grubin Romania.6.DATE PERSONALE


Informatiile utilizatorilor site-ului www.grubin.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau telefonic.

Pe site-ul www.grubin.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Vanzatorul Grubin Romania nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


7. SECURITATE DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR


Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc.

Vanzatorul garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.


8. RETURNAREA PRODUSELOR


Cumparatorull poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

Produsul ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Grubin Romania.

Produse ce au fost livrate gresit: livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Grubin Romania.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la firma . Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.

Vă rugăm să returnați produsele în cutiile originale, ambalate corespunzător cu materiale de protecție ( hârtie, folii, pungi, carton etc. ) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale căror cutii nu sunt protejate corespunzător.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile din momentul preluării produselor returnate.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare această taxă nu vă va fi returnată.